SECCIO DE MUNTANYA DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT VICENÇ DE CASTELLET

divendres, 19 de març del 2010

Sortida Coll d’Estenalles-Sant Vicenç

Una nova sortida del Centre el diumenge 14 de març que ens va dur per les entranyes del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l’Obach. Mes tard de lo habitual degut a que es realitzar mitjançant transport públic.
17 valents varem començar sobre les 10:00 al Coll d’Estenalles tot nevat, encara amb un bon gruix de la nevada del dilluns, el mantell de blanc continu ens acompanyar quasi tota la jornada, i amb un sol radiant.
La sortida ens a pemés gaudir dels paratges del parc i conèixer les seves llegendes i els racons més insòlits que van trepitjar bandolers, carruatges, cavallers, carlins, etc, gracies al Ricard Gomis.
L’itinerari va passar per la Coma d’en Vila, l’alzina gran, coll de Boix, Coll de Tanca, la font de la Pola, la cova de la Porquerisa, Coll de Tres Creus, l’Obaga Gran, el Paller de tot l’any, la Font del lladre, Coll de Correu, L’Avenc del camí Ral, la Roca del Cavaller, Hostalets del Davi, la Morella, Coll de Xipo i ja a Sant Vicenç,Sant Jaume i Sant Pere de Vallhonesta, on va prendre el cafetó calent per culminar aquesta bonica sortida.



Properament les fotos
http://picasaweb.google.com/102144949008019792468/CollDEstenalles_santvicenc#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada